| Vergeten? | Registreer

Biglia: 'Heb contact met Arsenal en Real'

4 juni 2012 12:34 | Bron: Het Nieuwsblad
 

John van den Brom gaat deze zomer aan de slag bij Anderlecht en zal het mogelijk moeten stellen zonder middenvelder en sterspeler Lucas Biglia. De Argentijnse international dreigt namelijk de Belgische landskampioen te verlaten. In een interview in zijn vaderland geeft Biglia te kennen dat er contact is met zowel Real Madrid als Arsenal.

"Er is contact geweest met Real Madrid en ook met Arsenal", aldus Biglia. "We wachten nu af. Ik heb bij Anderlecht een contract tot 30 juni 2015, maar de club weet dat ik van plan ben om te vertrekken. Natuurlijk zal ik alleen naar Madrid gaan als God dat wil, maar als Real een concreet aanbod doet, dan is dat wel mijn prioriteit."

Biglia zou zo'n acht miljoen euro moeten kosten en zou bij Madrid de vervanger moeten worden van Lassana Diarra, die na vier jaar Madrid mag vertrekken. De Madrilenen zouden echter ook Chelsea-middenvelder Ramires in de gaten houden.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
Lazy Rang: Wereldkampioen| 04-06-2012 14:38 | Reageer

Toch nog knap dat Anderlecht hem zo lang weet te behouden!Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!