| Vergeten? | Registreer

Barton gaat stappen en loopt verwondingen op

4 juni 2012 17:22 | Bron: SkySports | Auteur: Stephan van der Vrande
 

De tegen een langdurige schorsing aankijkende Joey Barton heeft opnieuw van zich doen spreken. De QPR-middenvelder ging op stap. In een van de nachtclubs van Liverpool raakte hij vervolgens betrokken bij een handgemeen. Barton is niet gearresteerd en wordt vooralsnog niet verantwoordelijk gehouden, twee jongere mannen werden wel ingerekend.

De politie van de Merseyside-regio rukte uit na een oproep over publieke ordeverstoring. "Er waren telefoontjes over een ruzie en geluidsoverlast", laat de politie weten. "We gingen erop af en troffen drie mannen. Twee zijn opgepakt, een derde had wat verwondingen aan zijn gezicht en verliet op eigen kracht het uitgaanscentrum."

De twee 21-jarige overlastgevers werden wel beiden opgepakt, zij hebben Barton waarschijnlijk toegetakeld. De 29-jarige Barton maakte zich eerder niet populair op de Engelse voetbalvelden. Na een venijnige overtreding in de laatste speelronde tegen Sergio Aguëro van Manchester City wacht hem een schorsing van twaalf wedstrijden.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!