| Vergeten? | Registreer

Marchisio niet bang voor groepsgenoot Spanje

4 juni 2012 17:52 | Bron: Gazzetta dello Sport | Auteur: Benjamin Hagen
 

Italië kreeg in de voorbereiding op het EK een flink pak slaag van het Rusland van Dick Advocaat (3-0 nederlaag), maar Claudio Marchisio maakt zich geen zorgen over het Italiaanse elftal. De middenvelder gelooft zelfs in een kans om in de groepsfase te winnen van titelhouder en favoriet Spanje, zo zegt hij in Gazzetta dello Sport.

Italië opent zondag haar EK tegen de Spanjaarden. "Spanje speelt het mooiste voetbal, maar wij zijn Italië en kennen geen angst. We hebben inderdaad een slechte indruk gemaakt tegen Rusland, maar we zijn absoluut niet van bang om een twee jaar lang durende en goed verlopende kwalificatiereeks te verpesten op het toernooi."

"Ik herhaal nog steeds dat de nederlaag tegen Rusland een rare wedstrijd was. We hebben best kansen gehad, maar de tegenstander toonde zich erg productief en effectief. Bovendien maakte Spanje nou ook geen indruk tegen China (1-0 overwinning, red.)." Een andere tik die bondscoach Cesare Prandelli kreeg te verwerken is de blessure van verdediger Andrea Barzagli. "Ik hoop dat hij snel hersteld, Andrea is erg belangrijk voor ons", aldus Marchisio tot slot.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!