| Vergeten? | Registreer

'Rodgers wil Vorm mee nemen van Swansea naar Liverpool'

8 juni 2012 11:15 | Bron: Engelse media
 

Michel Vorm vertrekt mogelijk na één seizoen bij Swansea City. De reserve-doelman van het Nederlands elftal kan namelijk zijn trainer Brendan Rodgers volgen naar Liverpool. Dat melden diverse media in Engeland. Vorm werd vorig seizoen door Swansea weggeplukt bij FC Utrecht.

Vorm maakte tijdens zijn debuutseizoen in de Engelse Premier League een uitstekende indruk en mocht in de winter al rekenen op interesse van diverse clubs. Onlangs waagde het steenrijke Queens Park Rangers al een poging, maar die club vond Vorm geen sportieve verbetering.

Bij Liverpool zou Vorm concurrent kunnen worden van de Spaanse doelman Pepe Reina. Toch zou de komst van de Nederlandse sluitpost ook aan kunnen geven dat Reina op het punt staat Liverpool na zeven jaar te verlaten. Atlético Madrid wordt genoemd indien zij geen akkoord bereiken over een tweede verhuur periode van Thibaut Courtois van Chelsea.

Een verkoop van Vorm naar Liverpool zou niet alleen bij Swansea City geld in het laatje kunnen brengen, ook FC Utrecht profiteert dan mee. "We hebben een percentage afgesproken bij doorverkoop van Michel", zegt algemeen directeur Wilco van Schaik in gesprek met Voetbal International. Het percentage zou rond de dertig procent liggen.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
Lazy Rang: Wereldkampioen| 08-06-2012 11:20 | Reageer

Zou een prachtige stap zijn toch! Is Liverpool ook direct van die blunderaar af!



Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!