| Vergeten? | Registreer

Advocaat: 'De prijzen worden pas aan het einde verdeeld'

9 juni 2012 9:20 | Bron: Nu sport | Auteur: Wouter Benninga
 

Het Rusland van trainer Dick Advocaat is vrijdag goed aan het Europees Kampioenschap begonnen. Zijn ploeg won met maar liefst 4-1 van de Tsjechen en lijken hierdoor de kwartfinale niet meer te kunnen ontlopen. Toch blijft Advocaat voorzichtig.

"De eerste wedstrijd van een groot toernooi winnen, is heel belangrijk. Maar het geeft geen enkele garantie voor onze tweede wedstrijd", aldus de Hagenaar na afloop van de wedstrijd. Hij is voorzichtig tevreden over het vertoonde spel. "We hebben bij vlagen goed gevoetbald. Maar we hebben ook fouten gemaakt, het ging niet de hele tijd goed. Die foutjes moeten er nog uit."

"Maar de prijzen worden pas aan het einde verdeeld. Ik ben pas echt gelukkig als we door zijn naar de kwartfinale", aldus de trainer. Over Dzagoev, die met twee doelpunten erg belangrijk was, is Advocaat erg tevreden. "Die jongen staat al twee jaar in de basis bij CSKA Moskou. Onder Hiddink zat hij ook al bij de selectie, maar speelde hij nog niet. Hij deed het goed vandaag."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
bennyboys Rang: Wereldkampioen| 09-06-2012 12:23 | Reageer

Mooie overwinning met goed voetbal en prachtige goals.
4 doelpunten dat telt ook al goed mee in de groep.Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!