| Vergeten? | Registreer

Ferdinand: 'Vrees dat loopbaan bij Engeland erop zit'

9 juni 2012 16:09 | Bron: The Sun
 

Rio Ferdinand ziet het EK aan zijn neus voorbij gaan. Bondscoach Roy Hodgson liet de verdediger van Manchester United thuis, omdat hij voor onrust vreesde in het Engelse kamp. De 33-jarige Ferdinand vreest dat zijn interlandcarrière erop zit.

Hodgson werd onlangs aangesteld voor de komende vier jaar. Zodoende denkt Ferdinand niet meer in aanmerking te komen voor het nationale elftal. "Je zou kunnen zeggen dat mijn interlandcarrière erop zit. Als ik al niet word geselecteerd met de vele blessures, is het niet waarschijnlijk dat ik ooit nog zal worden opgeroepen."

Ferdinand is teleurgesteld dat hij geen deel uit maakt van de selectie van The Three Lions. Toch zal hij beschikbaar blijven voor het nationale elftal. "Ik heb altijd gezegd dat ik mijn interlandcarrière pas beëindig als ik stop met voetballen. En ik ben nog niet gestopt, dus ik blij beschikbaar."

Hoewel het hem pijn doet hoe het allemaal is gelopen zal hij wel gewoon juichen voor zijn land. "Ik zal de wedstrijden kijken en juichen voor Engeland, want het is mijn land en ik hoop dat ze het goed doen." Ferdinand miste het WK van 2010 wegens een blessure en zodoende is het WK van 2006 zijn laatste Europese toernooi geweest. "Ik had niet verwacht dat het WK in 2006 mijn laatste toernooi zou zijn", zegt hij teleurgesteld.

De verdediger van United had gehoopt tot honderd interlands te komen. Zo ver kwam het echter tot op heden niet. "Ik hoopte echt dat ik tot honderd interlandwedstrijden zou komen, maar om verschillende redenen is dat niet gebeurd. Het is teleurstellend, maar zo zie je maar dat je geen garanties hebt in het voetbal."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!