| Vergeten? | Registreer

Tobiasen: 'Selectie van Oranje is zoveel beter'

9 juni 2012 14:34 | Bron: Voetbal International
 

Het Deense voetbalelftal opent zaterdagavond het EK met een wedstrijd tegen het Nederlands elftal. Hoewel er bij de Denen vooral het optimisme overheerst, verwacht oud-international en oud-Ajacied Ole Toibiasen dat Oranje een maatje te groot is voor Denemarken.

"De selectie van Oranje is zoveel breder dan van Denemarken. Het is nogal een verschil of je Klaas-Jan Huntelaar of Rafael van der Vaart als wissel in het veld kunt brengen of een speler uit de Deense competitie. Ik ben voor het proberen te voetballen. Als Nederland dan uiteindelijk beter blijkt en wint, heb ik daar vrede mee."

De oud-verdediger denkt dan ook niet dat Denemarken de poulefase kan overleven. "Daar heb ik mijn twijfels over. Normaal gesproken gaan Nederland en Duitsland door. Ik vraag me vooral af hoe sterk Denemarken als toernooiploeg is. De kracht is dat het echt een team is. Ze kunnen zich prima opladen voor één wedstrijd, maar lukt dat ook in de poule met drie duels kort achter elkaar?"

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
Robert Rang: Legende| 09-06-2012 14:34 | Reageer

Tja, dan moeten ze het toch nog waarmaken...Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!