| Vergeten? | Registreer

Eriksen: 'Portugal is een verdomd goed team'

12 juni 2012 15:42 | Bron: Ekstra Bladet
 

Behalve Nederland - Duitsland staat woensdagavond ook de wedstrijd tussen Portugal en Denemarken op het programma. De Denen wonnen de eerste wedstrijd van Nederland terwijl de Portugezen onderuit gingen tegen Duitsland. Christian Eriksen verwacht een moeilijk duel.

"Kunnen we niet vertrouwen op een overwinning?", vroeg de Ajacied zich hardop af. "Dat is waarop we hopen en waarvoor we zullen gaan strijden. Portugal is een verdomd goed team. Toen we tegen ze speelden in de EK-kwalificatie, misten ze aantal spelers in de verdediging. Dat hebben we destijds uitgebuit. Nu beschikken ze over een fitte selectie, dus ze zullen sterk voor de dag komen."

Eriksen verwacht dat sterspeler Cristiano Ronaldo op zijn favoriete positie aan de zijkant zal worden geposteerd. "Elke wedstrijd is anders, maar Ronaldo speelt vaak vanaf de zijlijn en we weten hoe we daarop moeten inspelen. Als hij in de punt van de aanval speelt, dan is dat omdat ze geen andere optie hebben. Maar ik denk dat ze nu genoeg andere mogelijkheden hebben voor die positie."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
bennyboys Rang: Wereldkampioen| 12-06-2012 22:05 | Reageer

Gewoon met mazzel gewonnen van Nederland.Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!