| Vergeten? | Registreer

'Aissati verlaat Ajax en keert terug bij Vitesse'

14 juni 2012 12:09 | Bron: Omroep Gelderland
 

Ismaïl Aissati lijkt de aanbieding van Ajax naast zich neer te gaan leggen. De middenvelder heeft een aflopend contract in Amsterdam, maar kan voor drie jaar bijtekenen. Aissati lijkt hier echter niet op in te gaan en lijkt terug te keren bij Vitesse.

De middenvelder heeft een bewogen jaar achter de rug in Amsterdam. Hij meldde zich te laat bij Ajax in de voorbereiding op vorig seizoen en moest aansluiten bij de beloften. Aissati liet zijn hoofd niet hangen en werkte hard. Trainer Frank de Boer beloonde zijn harde werken met een terugkeer in het eerste elftal.

Aissati veroverde zelfs een basisplaats en was belangrijk in het slot van de competitie, waarin Ajax de landstitel greep. De Amsterdammers wilden hem graag langer aan zich binden, maar lijken nu toch achter het net te vissen. Volgens Omroep Gelderland keert Aissati terug bij de club waar hij eerder op huurbasis voor uitkwam. De hoofdrolspeler zelf heeft het nieuws vooralsnog niet bevestigd.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
bennyboys Rang: Wereldkampioen| 14-06-2012 16:58 | Reageer

Hier gaat Vitesse weer veel plezier aan beleven.Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!