| Vergeten? | Registreer

Bondscoach Griekenland: 'We hopen op meer'

17 juni 2012 21:58 | Bron: De Telegraaf | Auteur: Filly Abaiy
 

Griekenland zorgde zaterdag voor een grote stunt door de kwartfinale van het EK te bereiken. "We moeten ons hoofd helder houden en met beide benen op de grond blijven", vertelt bondscoach Fernando Santos. "We hopen tenslotte op meer."

Griekenland versloeg het Rusland van Dick Advocaat en plaatste zich voor de kwartfinale. "We zijn niet opeens het beste elftal ter wereld, omdat we toevallig Rusland hebben verslagen", vertelt Santos. "Een slechte start van het toernooi maakt ons overigens ook niet het slechtste team van het toernooi."

Santos weet dat het echte werk nu gaat beginnen. "We weten wat we kunnen en we zullen alles moeten geven om verder te kunnen komen. De ware aard van het team komt pas bovendrijven in de moeilijke wedstrijden", vervolgt de Portugese keuzeheer in Griekse dienst. Griekenland treft in de kwartfinale hoogstwaarschijnlijk Duitsland. "We zijn niet bang voor een grote tegenstander op dit toernooi", zo laat Santos weten. "Ook al is het Duitsland. We doen het erg goed tegen grote namen."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!