| Vergeten? | Registreer

Update: Rosicky traint weer mee bij Tsjechië

20 juni 2012 15:53 | Bron: De Telegraaf
 

Tomas Rosicky is maandagochtend teruggevlogen naar zijn geboorteland Tsjechië om zijn achillespeesblessure te laten behandelen. De aanvoerder van het nationale team moest het duel met Polen aan zich voorbij laten gaan. Of Rosicky in de kwartfinale wel aan de aftrap verschijnt, is onduidelijk.

"Er is een kans dat ik kan spelen, maar die kans is wel klein", aldus de 31-jarige middenvelder. Rosicky vloog maandagochtend terug en voegt zich dinsdag weer bij de Tsjechische ploeg.

Tsjechië bereidt zich voor op de kwartfinale tegen Portugal. Deze wedstrijd staat aankomende donderdag op het programma in Warschau. In de groepsfase eindigde Tsjechië op de eerste plaats voor Griekenland, Rusland en gastland Polen.

Update: Rosicky traint weer mee bij Tsjechië 20-06-2012 - 15:53
Tomas Rosicky heeft woensdag de training weer hervat bij het Tsjechische nationale elftal. De 31-jarige middenvelder moest de laatste wedstrijd van de Tsjechen nog aan zich voorbij laten gaan wegens een ontsteking in zijn achillespees. Het is echter nog niet zeker of hij donderdagavond in actie kan komen namens Tsjectië in de kwartfinale van het EK tegen Portugal.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
Lazy Rang: Wereldkampioen| 20-06-2012 16:30 | Reageer

Tja denk dat het een onbegonnen zaak is. Toch vaak het probleem geweest in zijn carriere.Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!