| Vergeten? | Registreer

Update: Feyenood staat El Ahmadi niet af voor Spelen

19 juni 2012 22:24 | Bron: RTV Rijnmond
 

Karim el Ahmadi is opgenomen in de voorlopige selectie van Marokko die deze zomer aan de Olympische Spelen gaat deelnemen. De Nederlandse trainer Pim Verbeek heeft de Feyenoord-middenvelder als één van zijn dispensatiespelers op de lijst gezet, zo meldt RTV Rijnmond.

Het voetbaltoernooi van de Olympische Spelen vindt van 25 juli tot 11 augustus plaats in Londen. Het is echter maar de vraag of Feyenoord El Ahmadi ook toestaat zijn land te vertegenwoordigen tijdens dit sportevenement. De Rotterdammers zijn dit namelijk niet verplicht en in deze periode neemt de ploeg van Ronald Koeman deel aan de voorronde van de Champions League.

Afgelopen seizoen ontbrak de middenvelder ook al lange tijd in de selectie van Feyenoord. Toen werd El Ahmadi opgeroepen om deel te nemen aan de Afrika Cup. Marokko wist toen de groepsfase niet te overleven, waardoor de middenvelder eerder dan verwacht terugkeerde naar Rotterdam.

Update: Feyenood staat El Ahmadi niet af voor Spelen 19-06-2012 - 22:24
Feyenoord is niet van plan om Karim El Ahmadi naar de Olympische Spelen te laten vertrekken. "We hebben Marokko en Pim Verbeek verteld er niet aan mee te zullen werken. Karim zelf snapte dat overigens helemaal", zegt technisch directeur Martin van Geel. Feyenoord speelt rond die periode in de voorronde van de Champions League en heeft de middenvelder op dat moment hard nodig.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!