| Vergeten? | Registreer

Shevchenko: 'Weet nog niet of ik stop of doorga'

25 juni 2012 23:25 | Bron: Diverse media | Auteur: Benjamin Hagen
 

Andriy Shevchenko verraste de critici op het EK door zijn land Oekraïne met twee doelpunten een overwinning op Zweden (2-1) de overwinning te bezorgen. Het mocht achteraf niet baten want Frankrijk en Engeland kwalificeerde zich vanuit Poule D voor de kwartfinale, maar Shevchenko leek aan een tweede jeugd begonnen.

Toch weet de 35-jarige aanvaller, die na het EK zijn interland-carrière besloot te beëindigen, nog niet wat hij gaat doen in clubverband. "Ik heb wat aanbiedingen van buitenlandse clubs (vooral uit de Amerikaanse competitie, red.) en ook van Dinamo Kiev', zegt de voormalig spits van AC Milan en Chelsea. "Momenteel weet ik nog niets. Wel of niet doorgaan, in Oekraïne blijven óf verhuizen… Eerst moet ik even bijkomen van het EK. Binnen twee weken neem ik een beslissing."

Of Shevchenko, die toegeeft steeds vaker last te hebben van chronische kwetsuren, nou stopt of niet: hij zal onlosmakelijk aan het voetbalwereldje verbonden blijven. Maar sowieso zegt de aanvaller in de voetballerij actief te willen blijven. "Voor mij is voetbal meer dan een spelletje. Ik lééf voor het voetbal", sluit Shevchenko af.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
Benjamin Rang: Sterspeler| 25-06-2012 23:40 | Reageer

Wat een held zeg, hoop dat-ie nog ergens in een mooie Europese competitie te zien zal zijn het komende seizoen :).Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!