| Vergeten? | Registreer

Meijers wil met Helmond opnieuw voor promotie gaan

26 juni 2012 11:24 | Bron: Omroep Brabant
 

Een aantal Nederlandse clubs zijn alweer begonnen met de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. Zo ook Helmond Sport, dat afgelopen seizoen dicht bij een promotie naar de Eredivisie was. Nieuwbakken trainer Eric Meijers heeft veel zin in het nieuwe seizoen.

De manier waarop de keuzeheer binnen kwam in Helmond is echter niet de wijze waarop hij zelf had gehoopt. Voormalig werkgever Achilles '29 gooide namelijk roet in het eten waardoor voor Meijers een tienjarig samenwerkingsverband in mineur eindigde. "Ik heb tien jaar lang een geweldige periode gehad bij Achilles '29. De laatste twee weken zijn echter een zwarte bladzijde", aldus Meijers tegenover Omroep Brabant.

"Ik moet het nu even laten rusten. Ik heb geen tijd gehad om na te denken, ik sta nu al op het veld. Het enige dat ik kan doen is vooruit kijken, zorgen dat we met Helmond Sport de zaak op de rails krijgen", gaat de oefenmeester verder, die dit seizoen wederom voor het hoogst haalbare wil gaan. "Er staat een hele trotse trainer, die denkt dat hij met Helmond voor play-offs kan gaan. Als tijdens het seizoen blijkt dat er meer in zit, gaan we doelen verleggen."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!