| Vergeten? | Registreer

'Europese topclubs bekijken Simon Poulsen'

26 juni 2012 17:42 | Bron: Sporten.dk | Auteur: Benjamin Hagen
 

Simon Poulsen heeft over interesse niet te klagen. De linksback, die over een aflopend contract beschikt bij AZ, wordt volgens zijn zaakwaarnemer Marko Benes gevolgd door topclubs uit heel Europa. Voornamelijk Aston Villa heeft de vleugelverdediger op de korrel, maar er zijn meer kandidaten.

"Er is heel veel interesse voor Simon, vanuit heel Europa", beweert Benes. Volgens het Engelse Sky Sports zouden dus Aston Villa, maar ook het Spaanse Valencia CF, het Franse Olympique Lyon en de Italianen van SSC Napoli geïnteresseerd zijn: stuk voor stuk grootmachten uit betere competities dan de Eredivisie. Ook Ajax wordt al geruime tijd gelinkt aan Poulsen, waarbij de Amsterdammers hun interesse zelfs reeds toe hebben gegeven.

Poulsen komt sinds 2008 uit voor AZ, maar zal Alkmaar deze zomer op zeker verlaten. Zijn contract loopt dan af en een verlenging hoort niet bij de plannen van de Deense EK-ganger. In Polen en Oekraïne speelde hij alle drie de groepswedstrijden voor zijn land, maar de kwartfinale werd niet bereikt vanuit de groep met Duitsland, Portugal en het Nederlands elftal.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
Benjamin Rang: Sterspeler| 26-06-2012 17:48 | Reageer

Een goeie voor Ajax of Villa, maar Lyon, Napoli of Valencia? Nee joh..Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!