| Vergeten? | Registreer

F De Boer: 'Binnen Oranje is iets goed mis'

27 juni 2012 18:15 | Bron: Persconferentie | Auteur: Michel van Ballegooij
 

Frank de Boer, in 2010 nog zittende in de technische staf van het Nederlands elftal, begrijpt niet wat er tijdens het EK is misgegaan met de ploeg. "Net als alle andere zestien miljoen Nederlanders was ik heel teleurgesteld over het resultaat. Er klopte iets niet. Voor de rest wil ik er niet veel over kwijt."

Volgens sommige kenners werd De Boer duidelijk gemist. "Dat is leuk om te horen, maar daar kan je je vinger niet op leggen. Ik denk best dat ik een aandeel heb gehad, net als alle andere leden van de technische staf. Of ik mondiger ben dan bijvoorbeeld Cocu? Nou, Phillip geeft ook zijn mening."

"Iedereen had het de afgelopen tijd maar over het WK van 2010, dat het toen beter was. Het gaat erom dat Van der Vaart en Huntelaar toen minder speelden bij hun club. Het was makkelijker om de keuzes te maken. Nu heb je de topscorer van de Bundesliga en de Premier League lopen. Ook Van der Vaart heeft een goed seizoen gedraaid. Dan wordt het anders. Als speler wil je je namelijk heel graag profileren", besloot De Boer.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!