| Vergeten? | Registreer

Kuyt blijft beschikbaar voor het Nederlands elftal

29 juni 2012 10:02 | Bron: Telegraaf
 

Ondanks een teleurstellend verlopen EK in Polen en Oekraïne, waarin Nederland niet goed in haar spel kwam kwam en haar drie groepswedstrijden allemaal verloor gaf Dirk Kuyt aan zich nog beschikbaar te blijven stellen voor het Nederlands elftal.

"Na alle teleurstelling, woede en frustratie heb ik de knop omgezet. Ik kwam snel tot de conclusie dat er niets mooier is dan voor het Nederlands elftal spelen. Zolang ik van waarde ben, blijf ik beschikbaar", zegt Kuyt in De Telegraaf, die ook nog terugblikte op de onrust in de groep. "We mogen niet denken dat dit EK een incident was. Zonder namen te noemen: er is gewoon heel veel fout gegaan. We zullen als spelers echt naar onszelf moeten kijken."

De international gaf te kennen dat er binnen Oranje veel negativiteit zat, en vindt dat iedere speler goed in de spiegel moet kijken. Kuyt geniet momenteel van een welverdiende vakantie om alles even allemaal van zich af kunnen zetten in een andere omgeving. Na zijn vakantie kan de spits beginnen bij het Turkse Fenerbahçe, dat hem afgelopen seizoen overnam van Liverpool.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!