| Vergeten? | Registreer

Gallas haalt uit naar oud-teamgenoot Nasri

29 juni 2012 17:37 | Bron: Voetbal International
 

William Gallas heeft nogmaals bestempeld dat Samir Nasri en hij nooit grote vrienden zullen worden. De twee spelers van Arsenal en Manchester City liggen weer is met elkaar overhoop, wat eerder op het EK van 2008 ook al het geval was.

De ruzie tussen beide spelers laait weer enorm op nadat het volgende door Gallas werd duidelijk gemaakt, "Iedereen heeft nu weer kunnen zien hoe Nasri echt is", stelt Gallas volgens Voetbal International. "Hoewel ik niet eens in Oekraïne en Polen was, bleef hij ook nu mijn naam maar besmeuren. Zijn karakter spreekt voor zich. Hij schold mij ooit bij Arsenal eens uit voor hoerenzoon, alleen maar omdat ik hem aansprak op dom balverlies."

Na de uitschakeling op het EK in Polen en Oekraine tegen Frankrijk, kon Nasri zijn woede tegenover de pers niet onder controle houden, en viel uit tegenover een journalist. Het is nog niet bekend of er consequenties hangen aan de uitlatingen van de 24-jarige middenvelder. In 2008 laaide het vuur tussen de twee ook al aardig op, toen Nasri in de spelersbus niet wilde opstaan van de vaste plek van Thierry Henry. Gallas gaf Nasri toen al mee dat hij geen respect voor ouderen had.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!