| Vergeten? | Registreer

Gullit: 'Een eer om de nieuwe bondscoach te worden'

30 juni 2012 8:57 | Bron: Voetbal International
 

Ruud Gullit liet eerder via de media al doorsijpelen dat hij het wellicht wel ziet zitten om bondscoach van het Nederlandse elftal te worden, nadat Bert van Marwijk is opgestapt. Vrijdagavond schoof hij aan in het praatprogramma Voetbal International, en dus was het niet moeilijk te raden wat het gespreksonderwerp zou zijn.

"Er speelt nog niets De bond heeft mij nooit gevraagd", vertelde Gullit allereerst. Wel liet hij nogmaals weten dat hij het een eer zou vinden om Oranje te mogen trainen. "Het is ook gewoon een eer. Als ambassadeur op te treden voor het WK-bid van Nederland was al een enorme eer, dat vond ik leuk om te doen."

De voormalig sterspeler van onder meer AC Milan en PSV voelt zich al gevleid door het feit dat hij een optie zou kunnen zijn. "Ik weet ook dat ik het kan. Ik heb vaak verloren als trainer, maar men vergeet soms dat ik ook veel heb gewonnen; als speler en als trainer", aldus Gullit die daarnaast toegaf dat hij als coach in het verleden verkeerde keuzes heeft gemaakt bij het kiezen van clubs.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!