| Vergeten? | Registreer

Vermeer en Cillessen starten beiden met schone lei

1 juli 2012 18:30 | Bron: AjaxLife
 

Wie in de eerste competitiewedstrijd namens Ajax onder de lat zal staan, is nog volledig open. Trainer Frank de Boer heeft zondag aangegeven dat Kenneth Vermeer en Jasper Cillessen in de voorbereiding mogen uitmaken wie de voorkeur krijgt. De jongeling Mickey van der Hart zal komend seizoen de derde keeper zijn.

"Kenneth en Jasper beginnen met een schone lei. Ze moeten het deze zomer gewoon weer laten zien, zoals iedereen", was de reactie van trainer Frank de Boer op de concurrentiestrijd tussen de palen. Aan het begin van de vorige competitie was er hevige kritiek op de verrichtingen van Vermeer. In de tweede competitiehelft betaalde hij het vertrouwen echter terug door uitstekend te presteren.

In de eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding kregen beide keepers een helft de tijd om zich in de kijker te spelen. De voormalig doelman van NEC, Jasper Cillessen, was in de tweede helft zelfs even aanvoerder, omdat De Boer veel jongelingen het veld instuurde.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
Kella020 Rang: International| 01-07-2012 19:51 | Reageer

Wat mij betreft krijgt Cillessen komend seizoen de kans onder de laat. Oogt rustiger en voetballend beter. Keepend doet-ie natuurlijk ook niet onder voor Vermeer.Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!