| Vergeten? | Registreer

NAC wil nog graag vier spelers verwelkomen

1 juli 2012 22:57 | Bron: Omroep Brabant
 

NAC wil nog graag voor het start van het nieuwe seizoen vier nieuwe spelers verwelkomen in Breda. Dit nieuws liet NAC-trainer John Karelse doorschemeren na afloop van de eerste training van de formatie die zondag plaats vond.

Hoewel er deze weke al twee aankopen werden aangetrokken, wil de ploeg alsnog vier extra spelers erbij halen naast de komst van Mark Looms van Heracles Almelo en de gehuurde Thilo Leugers van FC Twente. Sowieso wil de club zich nog versterken met een buitenspeler, een rechtsback en een extra spits.

"Als dit allemaal lukt, krijgen we een goede groep. Ik zie het niet zo zwart in!", aldus trainer John Karelse. Er wordt in Breda al hard geroepen naar en mogelijke specifieke aankoop in de naam van Anouar Hadouir, die transfervrij over zou moeten komen van Alemannia Aachen. De eerste gesprekken met hem zijn inmiddels al gevoerd.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
Rik.E. | 02-07-2012 0:12 | Reageer

Transfer vrij over komen van Roda jc??? Als komt ie van alemannia Aachen! Hadouir degradeerde met die club naar de 3.liga en daarom mag hij transfer vrij vertrekken.Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!