| Vergeten? | Registreer

PSV betaalt Labyad's salaris gewoon uit

5 juli 2012 9:56 | Bron: Algemeen Dagblad
 

Zakaria Labyad heeft in de afgelopen maanden bij de fans en beleidsmakers van PSV zoveel kwaad bloed gezet, dat een toekomst in Eindhoven niet meer tot de mogelijkheden behoort. Maar nog altijd strijden de Eindhovenaren met de middenvelder over de rechtsgeldigheid van zijn contract.

Hoewel Labyad afgelopen week bij Sporting Lissabon werd gepresenteerd als nieuwe aanwinst, maakte technisch directeur Marcel Brands donderdag bekend gewoon het salaris van Labyad over te maken. "Rond de tiende van deze maand betalen we hem zijn salaris normaal uit", aldus Brands, in de hoop hierdoor de verlenging van zijn contract te formaliseren.

Ook beide clubs zijn nog niet tot een akkoord gekomen over hoe om te gaan met deze bizarre situatie. Zij gaan op korte termijn wel weer met elkaar om tafel. PSV wil echter een transfersom ontvangen voor de jonge middenvelder, terwijl de speler zelf in de hoedanigheid als transfervrije speler een contract heeft getekend.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
MiezPSV Rang: Semi-prof| 05-07-2012 9:59 | Reageer

niet te geloven zeg! wat een slecht geregelde zaak, dat geld kunnen we wel beter gebruiken. Die RAT verdiend geen cent meer, wat een KWAL, echt KWAL der KWALLENVolg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!