| Vergeten? | Registreer

'Van Persie niet naar Manchester City, maar naar United'

5 juli 2012 19:27 | Bron: The Daily Mail
 

De berichten over dat de toekomst van Robin van Persie bij Manchester City zal liggen, zijn talrijk. Maar achter de schermen is stadsgenoot en aartsrivaal Manchester United bezig om de aankoop van de Nederlandse aanvaller op poten te zetten.

Van Persie liet weten zijn contract bij Arsenal niet te zullen verlengen, wat de langgekoesterde hoop van veel Arsenal-fans, spelers en medewerkers de grond in boorde. De Oranje-international gaat de Londense club verlaten, en deze zomer zou Arsenal nog een hoog bedrag voor haar aanvalsleider kunnen ontvangen, voordat hij transfervrij de deur uitloopt. Manchester United bereidt zich erop voor om op korte termijn zowel aan de eisen van Arsenal als die van Van Persie te voldoen.

De interesse van FC Barcelona en met name Manchester City nam serieuze vormen aan, maar volgens goed ingevoerde bronnen speelt Van Persie binnenkort op Old Trafford; de thuishaven van Manchester United. Manager Sir Alex Ferguson ziet Van Persie als de ideale man om zijn team meer stootkracht te geven. Bij City zou de aanvaller 280.000 euro per week kunnen gaan verdienen, maar United is in staat om hem een salaris te bieden dat vele malen hoger ligt, zo laat de redactie van The Daily Mail weten.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
MiezPSV Rang: Semi-prof| 06-07-2012 8:51 | Reageer

Er werd gisteren in de pers al flink uitgehaald naar die jongen, erg zat. Is toch zijn eigen keus, respecteer die toch!Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!