| Vergeten? | Registreer

Pato, Hulk en Neymar reizen af naar Spelen

5 juli 2012 22:54 | Bron: El Mundo Deportivo | Auteur: Stephan van der Vrande
 

Sleutelspelers Alexandre Pato en Marcelo van respectievelijk AC Milan en Real Madrid doen mee aan de Olympische Spelen. Het duo werd opgeroepen voor de Braziliaanse afvaardiging in Londen. Samen met Neymar van Santos en Hulk van FC Porto zijn zij de sterren van de Olympische Selectie van de Gouden Kanaries.

Voor AC Milan is Pato niet de enige speler die in de voorbereiding op het nieuwe seizoen zal ontbreken. Thiago Silva is ook opgeroepen door Olympisch bondscoach Mano Menezes. Het duo mist waarschijnlijk ook de competitiestart van de Serie A. Milan moest ondanks zwaar geschut inzetten om Silva bij de club te houden, Paris Saint-Germain had groot geld over voor de centrale verdediger.

Voor Barcelona is de selectie een meevaller. Rechtsback Dani Alvés werd niet opgeroepen, waardoor coach Tito Vilanova zijn rechtsback behoudt. De tweede rechtsback van Barça, Martin Montoya, werd wel opgeroepen voor de Spaanse ploeg.

José Mourinho moet het in de openingsfase van het seizoen stellen zonder linksback Marcelo. Op die positie heeft de Portugese coach van Real nu nog Coeñtrao en Arbeloa achter de hand. De Engelse Premier League vaardigt twee spelers af aan de Braziliaanse selectie. Het gaat om de verdedigers Rafael da Silva van Manchester United en Bruno Uvini van Tottenham Hotspur.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
MiezPSV Rang: Semi-prof| 06-07-2012 8:51 | Reageer

ben benieuwd, grote namen...Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!