| Vergeten? | Registreer

Update: NAC bevestigt de komst van Hadouir

6 juli 2012 13:24 | Bron: De Telegraaf
 

Anouar Hadouir is volgend seizoen weer op de Nederlandse velden te bewonderen. Volgens De Telegraaf is de 29-jarige middenvelder ingegaan op de aanbieding van NAC Breda. Op hun officiële website wordt het nieuws echter nog niet gemeld.

De Marokkaanse spelmaker stond in 2010 nog in de nadrukkelijke belangstelling van Ajax en Feyenoord. Hadouir koos verrassend voor een uitdaging bij het Duitse Alemannia Aachen, dat in een grote deceptie uitliep. De club degradeerde uit de 2.Bundesliga, waarop hij transfervrij mocht vertrekken.

In Breda tekent Hadouir een contract voor één jaar met een eenzijdige optie voor de speler voor nog een seizoen. Eerder kwam de technicus uit voor Willem II en Roda JC. Door de nieuwe aanwinst krijgt de selectie van NAC Breda steeds meer vorm.

Update: NAC bevestigt de komst van Hadouir 06-07-2012 - 13:24
Anaour Hadouir is definitief een speler van NAC Breda. Op de site van de Bredanaars valt te lezen dat de middenvelder en de club overeen zijn gekomen voor een contract voor twee jaar. "Hadouir brengt veel ervaring naar de ploeg. Het is bovendien een creatieve speler met scorend vermogen", zo zegt technisch directeur Jeffrey van As.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!