| Vergeten? | Registreer

Update: Forlan voor drie seizoenen naar Internacional

6 juli 2012 17:18 | Bron: Voetbal International
 

Met een geweldig seizoen bij Atlético Madrid en een uitstekend wereldkampioenschap met Uruguay verdiende Diego Forlán in 2011 een transfer naar Internazionale. Maar daar kon de aanvaller toch niet aarden en de prestatie van voorheen evenaren, waardoor de speler en club nu waarschijnlijk elkaar gaan verlaten.

"We zijn dicht bij een akkoord over het ontbinden van zijn contract. We moeten zien wat er de komende dagen gebeurt", zo zegt Marco Branca, de technisch directeur van de Nerazzurri, die een eind wil maken aan de tegenvallende samenwerking.

De 33-jarige Forlán kwam dit seizoen in negentien wedstrijden in actie en kwam daarin tot het magere aantal van twee treffers. De Uruguayaan lijkt al een nieuwe werkgever te hebben gevonden, het Braziliaanse Internacional, heeft interesse in de spits en zou deze week nog om de tafel gaan met Forlán.

Update: Forlan voor drie seizoenen naar Internacional 06-07-2012 - 17:18
De interesse van Internacional is zeer serieus gebleken. Forlán zal aanstaande zaterdag al bij de club uit Port Alegre worden gepresenteerd, zo meldt de Braziliaanse club op haar eigen website. De aanvaller heeft bij zijn nieuwe werkgever een contract voor drie seizoenen ondertekend.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
fillyking Rang: Super talent| 06-07-2012 14:33 | Reageer

Hij heeft zijn carrière wel verpest daar bij Inter. Bij Atletico een superster, en bij Inter een geblesseerde bankzitter.Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!