| Vergeten? | Registreer

City verhuurt Bridge aan Brighton

6 juli 2012 18:38 | Bron: Goal.com | Auteur: Joachim van der Marck
 

Manchester City heeft een oplossing gevonden voor het probleem met Wayne Bridge. Er is bij de kampioen van Engeland geen plek meer voor de linksback en wil van de 31-jarige Bridge af. Om zich weer in de kijker te spelen, vertrekt Bridge vertrekt voor een jaar op huurbasis naar Brighton & Hove Albion.

Bridge kwam in de zomer van 2009 voor dertien miljoen euro over van Chelsea en werd in Manchester gezien als één van de top aankopen voor het nieuwe tijdperk van City. Helaas heeft Bridge dit nooit waar kunnen maken in dienst van The Citizens. Na uitleenbeurten aan Sunderland en West Ham United leek Bridge weer op de weg terug te zijn, maar won de strijd met de concurrentie niet.

Of Bridge ooit nog terug zal keren bij Manchester City is nog de vraag. Met Gaël Clichy en Aleksandr Kolarov heeft Manchester City genoeg kwaliteit voor de linksback positie. Bridge zal daarom proberen een nieuwe werkgever te vinden. Brighton, dat zelf in de Engelse Championship speelt, wil hem hier graag bij helpen en gunt hem een kans.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!