| Vergeten? | Registreer

Werder-aanwinst Elia: 'Te lang stilgezeten'

10 juli 2012 19:24 | Bron: Voetbal International | Auteur: Benjamin Hagen
 

Jarenlang gold Eljero Elia als een groot talent op de flanken van ADO Den Haag, FC Twente en Hamburger SV. Nadat hij de Duitsers verliet voor het Italiaanse Juventus, raakte de technicus echter in de vergetenheid. Met zijn terugkeer naar de Bundesliga, waar hij voor Werder Bremen gaat spelen, wil Elia zich weer in de kijker spelen.

Na het afgelopen seizoen, waarin Juventus de landstitel pakte, gaf Elia al aan niet terug te willen keren in Turijn. "Ik liet mijn gevoel spreken", aldus Elia, die tot slechts vier competitieduels kwam, in gesprek met Voetbal International. "Ik had de laatste maanden zo veel tegenstrijdige gevoelens. Ik zag de ploeg maar winnen en kampioen worden. Fantastisch. Maar tegelijkertijd had ik daar geen enkel aandeel in. Ik voelde me er niet bij betrokken. Heel moeilijk."

Bij zijn nieuwe club Werder Bremen moet alles anders worden. "Ik heb met trainer Thomas Schaaf vooraf gesproken over zijn plannen, maar als hij me had verteld dat ik moet gaan keepen, dan had ik het ook goed gevonden. Ik heb te lang stilgezeten, ik moet gaan spelen. Dat is het belangrijkste. Ik zou zelfs nog naar Werder Bremen zijn gegaan als ik doelman moest worden", sluit de enthousiaste technicus af.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
bennyboys Rang: Wereldkampioen| 10-07-2012 20:28 | Reageer

Goede Club voor hem om weer in vorm te komen na langdurig op de bank te hebben gezeten.Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!