| Vergeten? | Registreer

Ajax heeft talent Barcelona op de korrel

12 juli 2012 8:19 | Bron: Telesport
 

Als opvolger van Jan Vertonghen werden Nick Viergever, Niklas Moisander, Douglas en Bram Nuytinck al genoemd, maar Ajax heeft haar vizier inmiddels buiten de Eredivisie gericht. Marc Muniesa Martinez moet naar de Arena komen.

De 20-jarige Martinez speelde tot nu toe voornamelijk zijn wedstrijden voor het tweede elftal van Barcelona, in de Segunda Division A. De verdediger heeft tot nu toe pas vier keer in het eerste van de Catalanen zijn opwachting gemaakt. Bij zijn debuut in 2009, als zeventienjarige, kreeg hij gelijk rood na een lichte overtreding.

Met onder andere het duo Carles Puyol en Gerard Pique voor zich, kreeg hij dan ook alle tijd om zich in Barcelona B te ontwikkelen. Daar speelde Martinez tot nu zeventig wedstrijd, waarin hij viermaal trefzeker was.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
Tjcmaurice | 12-07-2012 19:52 | Reageer

Technisch manager voetbalzaken pak het nou is een keer goed aan! Het wordt tijd om iemand te kopen! Voorbereiding is al aan de gang! Wil je kampioen worden moeten er 2 harde snelle centrale opbouwende spelers bijkomen! Boilesen heeft nog niks verdedigend bewezen! Dus waarschijnlijk ook nog een goede linkspotige verdediger erbij!Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!