| Vergeten? | Registreer

De Wolf: 'Vertrek Vlaar is een forse aderlating'

17 juli 2012 17:26 | Bron: RTV Rijnmond
 

Ron Vlaar zet zo goed als zeker zijn loopbaan voort bij het Engelse Aston Villa. John de Wolf, oud-verdediger en boegbeeld van Feyenoord, omschrijft de overstap van de aanvoerder als een aderlating voor de Rotterdamse club. Maar hij snapt de keuze van Vlaar heel goed, zo benadrukt hij tegenover RTV Rijnmond.

"Als je van de Nederlandse naar de Engelse competitie kunt, is dat sowieso altijd een vooruitgang. De tegenstanders zijn van een beter kaliber en de stadions waarin je speelt zijn altijd bomvol", aldus De Wolf, die er van overtuigd is dat Vlaar het niveau in de Premier League aankan. "Het is een jongen die fysiek sterk is, groot is en kopsterk is."

De oud-prof heeft vertrouwen in de talenten die Vlaar centraal in de verdediging op moeten volgen. "Met Bruno Martins Indi en Stefan de Vrij centraal in de verdediging is niets mis. De Vrij heeft zich twee seizoenen geleden al bewezen en heeft nu lang genoeg moeten wachten op zijn kansen. Hij moet de kans om de nieuwe centrale verdediger van Feyenoord te worden met beide handen aanpakken."

Ook Kaj Ramsteijn, die terugkeert van een zware knieblessure, heeft De Wolf hoog zitten. "Ramsteijn blonk altijd al uit bij Excelsior en die jongen krijgt nu ook het gevoel dat hij een stapje dichter bij het eerste elftal komt."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!