| Vergeten? | Registreer

Robben luistert rentree bij Bayern op met hattrick

17 juli 2012 21:25 | Bron: Diverse media
 

Arjen Robben heeft op succesvolle wijze zijn rentree gemaakt bij Bayern München. De Duitse topclub speelde op de vroege dinsdagavond haar eerste oefenwedstrijd van het seizoen tegen Trentino. Robben speelde alleen de eerste helft en scoorde drie keer in de met 11-0 gewonnen wedstrijd.

Er werd lange tijd reikhalzend uitgekeken naar de rentree van Robben bij Bayern. Na zijn gemiste strafschop in de Champions League-finale tegen Chelsea werd hij tijdens het oefenduel tussen zijn club en het Nederlands elftal uitgefloten door het eigen publiek. Maandag keerde hij terug op de training en werd hij onder een luid applaus verwelkomd.

Bij Bayern maakten bovendien Xherdan Shaqiri, Dante en Mario Mandzukic hun debuut, terwijl trainer Jupp Heynckes ook enkele jeugdspelers minuten liet maken. Oliver Markoutz en Kevin Friesenbichler maakten de meeste indruk. Markoutz (17) scoorde twee keer, Friesenbichler (18) maakte er drie. Mandzukic, David Alaba en David Pizarro namen ook allen een doelpunt voor hun rekening.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!