| Vergeten? | Registreer

'Van Persie hoopt ooit voor Fenerbahce te spelen'

17 juli 2012 21:36 | Bron: Persconferentie
 

Robin van Persie lijkt deze zomer te vertrekken bij Arsenal. De Nederlandse aanvaller beschikt over een eenjarig contract en weigert bij te tekenen. Zodoende heeft Van Persie de keuze uit tal van Europese topclubs. Toch is er één club die er voor hem bovenuit steekt: Fenerbahçe. Althans dat is wat Dirk Kuyt beweert.

"Ik ben met Van Persie twee weken op vakantie geweest”, zegt Kuyt dinsdag. "Voordat ik had getekend sprak hij altijd al vol lof over Fenerbahçe. Hij speelde er in de Champions League tweemaal tegen en was geïmponeerd geraakt door het team en de supporters. Van Persie zei dat hij op een dag graag voor Fenerbahçe wil spelen. Voor nu is dat geen issue, maar misschien wel voor in de toekomst."

Waar de toekomst van Van Persie wel ligt is vooralsnog onduidelijk. De aanvaller kondigde aan zijn bij Arsenal in 2013 aflopende contract niet te willen verlengen en gaat nog deze week met de club om de tafel om een knoop door te hakken. Grote clubs als Juventus, Real Madrid, Manchester United en Manchester City worden veelvuldig in verband gebracht met Van Persie.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!