| Vergeten? | Registreer

Update: Bulykin tekent voor een jaar bij FC Twente

20 juli 2012 15:17 | Bron: Diverse media
 

FC Twente hoopt vrijdagmiddag Dimitry Bulykin te presenteren als nieuwe aanvaller. De Tukkers zien in de Russische spits de ervaren tweede man achter de beoogd eerste spits Luc Castaignos. Voorzitter Joop Munsterman bevestigde donderdag dat de club in onderhandeling is met de oud-Ajacied.

"We onderhandelen vanavond en wellicht morgen verder", zei hij voor de camera van Eredivisie Live. "Daarna hoort iedereen het wel." De komst van Bulykin heeft mogelijke gevolgen voor Glynor Plet, die waarschijnlijk de club al na een half seizoen mag verlaten. Naar verluidt is NEC in de markt.

Bulykin speelde het voorbije seizoen bij Ajax. Hoewel de aanvaller steevast op de bank moest beginnen, wist hij met acht doelpunten toch nog een stempel te drukken op de behaalde titel van de Amsterdammers. Na het seizoen werd besloten het aflopende contract van Bulykin niet te verlengen.

Update: Bulykin in Enschede voor medische keuring 20-07-2012 - 13:09
Dmitriy Bulykin is volgens De Telegraaf momenteel in Enschede om een medische keuring te ondergaan bij FC Twente. Als de aanvaller deze met succes doorloopt kan hij later op de dag gepresenteerd worden als nieuwe aanwinst. Volgens het dagblad tekent Bulykin een contract voor één seizoen met de optie voor nog een extra seizoen bij de club van trainer Steve McClaren. Bulykin komt transfervrij over van Ajax, waar zijn contract niet werd verlengd.

Update: Bulykin tekent voor een jaar bij FC Twente 20-07-2012 - 15:17
Dimitri Bulykin heeft de medische keuring bij FC Twente doorstaan. De Russische aanvaller tekent een contract voor een seizoen bij de Tukkers. Bulykin is de (eerste) vervanger van Luuk de Jong, die eerder deze week voor vijftien miljoen euro naar Borussia Mönchengladbach trok.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (5)

Reacties
KasperHermans Rang: International| 20-07-2012 8:13 | Reageer

Zo verkloot hij natuurlijk wel zijn populariteit in Amsterdam als hij dit doet, al moet maar blijken of FC Twente dit jaar mee kan voor de titel. Gisteren zag het er nou niet bepaald lekker uit en vorig jaar zijn ze al dramatisch afgesloten, ondanks Ola John en met name Luuk de Jong. Ben benieuwd naar Twente

Tijmen Rang: Landskampioen| 20-07-2012 11:05 | Moderator Reageer

Ik weet ook niet echt wat ik van dit Twente kan gaan verwachten. Zijn met Ola John en Luuk de Jong goede spelers kwijt geraakt en hebben redelijke spelers gehaald, maar toch niet echt spelers die je het kampioenschap gaan bezorgen, behalve Tadic dan. Want Schilder en Breukers vind ik nou niet echt geweldige spelers, al doet Schilder het tot nu toe redelijk. Ook weet ik niet hoe goed Castaignos nu is, na een jaar bijna niet gespeeld te hebben. Veel vraagtekens dus bij dit FC Twente, kunnen naar mijn mening dit seizoen net zo goed 1e als 6e worden.

Lazy Rang: Wereldkampioen| 20-07-2012 13:11 | Reageer

Was Buly überhaupt populair dan? Bij de club zelf was hij dat absoluut niet en ook bij de fans viel dat wel mee. Er werd altijd een beetje lacherig gedaan, ondanks dat hij qua cijfers nog best een aardig gemiddelde haalde.

KasperHermans Rang: International| 20-07-2012 13:14 | Reageer

Vak410 zat continu als hij er in kwam: Bulykin Amsterdam! te zingen. Was aardig populair, al was het misschien ook een beetje op de Verhoeven-way

bennyboys Rang: Wereldkampioen| 20-07-2012 17:07 | Reageer

Hij gaat FC Twente ookzeker aan doelpunten helpen.Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!