| Vergeten? | Registreer

Teleurgestelde Maher stuurt aan op vertrek AZ

24 juli 2012 9:47 | Bron: NuSport
 

AZ-middenvelder Adam Maher heeft tegenover Nu Sport laten weten zeer teleurgesteld te zijn in de clubleiding van de Alkmaarders. Het 19-jarige talent wil een volgende stap in zijn carrière zetten en stuurt nadrukkelijk aan op een vertrek bij zijn huidige werkgever. Maher gaat er vanuit dat hij deze zomer nog een binnenlandse transfer maakt.

"Ik heb trainer Gertjan Verbeek en technisch directeur Earnest Stewart tijdens mijn trainingsstage bij het Nederlands elftal uitgelegd dat ik weg wil. Of ze er blij mee waren of niet, ík beslis. Het is míjn carrière. Hun reactie was: oké, dan zijn we op de hoogte. Met de trainer had ik een langer gesprek. Ik heb hem gezegd dat ik gewoon toe ben aan een nieuwe stap en PSV heeft interesse", aldus de hevig teleurgestelde Maher.

"Ik weet dat AZ me alleen bij een goed bod laat gaan en het liefst zou zien dat ik nog minstens een jaar blijf. Maar om dat te kunnen eisen had de club ook respect moeten tonen door gemaakte afspraken na te komen. Kwaad ben ik niet snel, maar je kunt het wel teleurgesteld noemen. Welke afspraken de club niet nagekomen is, dat houd ik voor me."

Een transfer naar het buitenland komt vooralsnog te vroeg, waardoor alleen Ajax en PSV een kans maken op zijn handtekening. Maher kan niets anders dan afwachten. "Ik probeer nog steeds gewoon op het veld te laten zien wat ik kan en verder zie ik wel hoe het afloopt. Ik heb aangegeven dat ik weg wil en als er dan een mooie club komt als PSV, dan wil ik daar heen."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (5)

Reacties
Kella020 Rang: International| 24-07-2012 12:04 | Reageer

Ach ja, bij PSV hebben ze toch geld zat. En met Wijnaldum, Toivonen, Lens en Mertens ben je verzekerd van een basisplaats Maher. Ongelooflijk. Heeft net één goed jaar achter de rug en acht zichzelf alweer te goed voor AZ.

ErwinMeeks Rang: Super talent| 24-07-2012 12:57 | Reageer

Ben het volledig met je eens. Dit wordt pas het eerste seizoen waarin Maher gaat ervaren hoe het is dat er prestaties van hem verwacht worden, maar hijzelf wil al direct ergens anders naartoe. Vorig seizoen waren de bijzonder goede prestaties van Maher allemaal 'een bonus'. En nu hij er voor het eerst echt moet staan, wil Maher alweer hogerop. Weer eentje die het spoor bijster is...

Tijmen Rang: Landskampioen| 24-07-2012 12:08 | Moderator Reageer

Denk dat hij beter nog een jaar bij AZ kan blijven. Bij PSV lijkt het erop dat op het middenveld Strootman en van Bommel zeker een basisplaats gaan krijgen en Wijnaldum en Toivonen om die andere plek moeten vechten. Als Maher naar PSV gaat moet hij dus gaan concurreren met Wijnaldum en Toivonen, dan denk ik niet dat hij meteen een vaste basisspeler bij PSV gaat worden.

bennyboys Rang: Wereldkampioen| 24-07-2012 12:53 | Reageer

Er zal vast nog wel iets gebeuren bij PSV dat er nog spelers vertrekken.
Vandaar komen ze dan bij Maher terecht en hij wil het ook.

Lazy Rang: Wereldkampioen| 24-07-2012 13:46 | Reageer

Bleh ik heb niets met dit soort ventjes. Komen net kijken en doen alsof ze al 4x de CL gewonnen hebben.Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!