| Vergeten? | Registreer

Verbeek: 'We zullen zien of Spanje beter is dan wij'

24 juli 2012 20:48 | Bron: Telesport
 

Pim Verbeek heeft alle vertrouwen in het Olympisch elftal van Marokko. De trainer kijkt vol verwachting uit naar de Olympische Spelen die voor de voetballers donderdag al van start gaat. Een van de groepsgenoten van Marokko is Spanje.

"We weten allemaal dat Spanje één van de topfavorieten is, maar dat betekent niet dat we er automatisch van uit gaan dat we de Spanjaarden niet kunnen verslaan", zegt Verbeek over de tegenstander. "We zijn naar Londen gekomen om de volgende ronde te halen en natuurlijk om alle wedstrijden te winnen. We zullen dus zien of Spanje beter is dan ons."

In de ploeg van Verbeek zitten voor Nederland een aantal bekende spelers met Zakaria Labyad (oud-PSV), Nordin Amrabat (oud-PSV en VVV), Soufian El Hassnaoui (De Graafschap) en Adnane Tighadouini (Vitesse). Behalve Spanje treft Marokko ook nog Honduras en Japan.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
rdz2510 Rang: Waterdrager| 24-07-2012 23:15 | Moderator Reageer

Ik hoop dat ze ver zullen komen , maar denk dat Spanje weer favoriet is , en dat laten ze dan ook wel weer zienVolg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!