| Vergeten? | Registreer

Krul: 'Heb nog nooit onder mijnheer Van Gaal gewerkt'

4 augustus 2012 9:35 | Bron: Algemeen Dagblad
 

Newcastle United-doelman Tim Krul is door bondscoach Louis van Gaal 'gewoon' in zijn eerste voorlopige selectie opgenomen. De talentvolle sluitpost hoopt bij de definitieve selectie voor de oefeninterland tegen België te horen, zodat hij de mogelijkheid heeft om zich tegenover de nieuwe keuzeheer te bewijzen. Krul zegt in AD Sportwereld nog geen contact te hebben gehad met Van Gaal.

"Nee, dat gebeurt meestal alleen als je bij de definitieve selectie zit en die maakt hij binnenkort bekend. Ik wacht maar af. Ik heb nog nooit met mijnheer Van Gaal gewerkt. Ik neem aan dat iedereen op nul begint. Ik zal me opnieuw moeten bewijzen", reageert de derde doelman onder voormalig bondscoach Bert van Marwijk.

"Het was voor mij mooi om voor de eerste keer zo’n groot evenement mee te maken. Ik heb er veel van geleerd. Ik trainde dagelijks met Stekelenburg, Vorm en keeperstrainer Ruud Hesp. Het is ook niet verkeerd om in het doel te staan als Klaas-Jan Huntelaar op een training moet afronden. Daar leer je als jonge keeper alleen maar van. Ik wil onder Van Gaal graag bij het Nederlands elftal blijven en dat zal ik elke wedstrijd moeten laten zien", aldus Van Gaal.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!