| Vergeten? | Registreer

Schalke wil haast maken met contractverlenging Huntelaar

6 augustus 2012 15:41 | Bron: Sky Sports
 

Schalke 04 wil haar topscorer Klaas-Jan Huntelaar graag voor de club behouden. De Duitse topclub, waar de Nederlander Huub Stevens trainer is, wil haast maken met de contractverlenging van de voormalige goaltjesdief van onder meer sc Heerenveen, Ajax, Real Madrid en AC Milan.

De Nederlandse aanvaller staat echter in de belangstelling van diverse Europese topclubs. Desondanks denkt algemeen manager Horst Heldt dat een contract verlening mogelijk is. "We zitten in een redelijke positie, want ik weet we hebben een duidelijk toekomstvisie. Huntelaar bepaalt daarin de richting; wij willen met hem verlengen en ik geloof dat een nieuw contract ook voor beide partijen als niet meer dan logisch zou worden ervaren."

"Maar hij moet er zelf ook honderd procent van overtuigd zijn. Ik kan een speler niet slaan en zeggen dat hij dient bij te tekenen", kent Heldt de wetten van de moderne voetballerij. Hij beseft daarnaast ook dat andere clubs veel in het werk zullen stellen om Huntelaar binnen te halen. "Klaas-Jan is een voetballer van een zeer hoog niveau, die heeft ook andere opties", besluit de manager van Schalke 04.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!