| Vergeten? | Registreer

Malaga laat Mathijsen aan de kant in afwachting van transfer

8 augustus 2012 9:18 | Bron: Voetbal International
 

Joris Mathijsen hoefde dinsdag niet in actie te komen namens Málaga in het oefenduel tegen het Griekse Olympiakos. De club liet de verdediger aan de kant in afwachting van zijn eventuele transfer naar Feyenoord. De 32-jarige mandekker tekent vermoedelijk op de korte termijn een driejarig contract bij Feyenoord.

Op dit moment is alleen een geringe transfersom die Mathijsen scheidt van Feyenoord. De Rotterdammers zullen de Spaanse club een kleine transfersom moeten betalen. Beide clubs onderhandelen momenteel over de hoogte van deze som.

Málaga ziet de verdediger graag vertrekken. De club zit sinds het vertrek van de steenrijke voorzitter in financieel zwaar weer en zal flink moeten bezuinigen. Mathijsen komt later deze week naar Nederland om zich te melden bij het Nederlands elftal. Waarschijnlijk zal Feyenoord hem dan willen presenteren.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (2)

Reacties
KasperHermans Rang: International| 08-08-2012 9:28 | Reageer

Heb gisteren het duo Indi-de Vrij aan het werk gezien en vraag me dan toch af waarom Feyenoord nog een relatief duren Mathijsen gaat halen. Die komt daar niet zomaar de basis in.

Tijmen Rang: Landskampioen| 08-08-2012 10:39 | Moderator Reageer

Ik denk dat Indi dan als linksback gaat spelen en Mathijsen een duo achterin gaat vormen met de Vrij. Feyenoord is dit jaar veel ervaring kwijtgeraakt met Bakkal, El Ahmadi en Vlaar. Ze willen dus spelers met ervaring halen, dus snap ik wel dat Feyenoord Mathijsen graag wil.Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!