| Vergeten? | Registreer

Gomez: 'Blij dat pijn verdwenen is na operatie'

8 augustus 2012 12:35 | Bron: Bayern München
 

Topspits Mario Gómez heeft op de clubsite van Bayern München gemeld dat de operatie aan zijn enkel goed is verlopen. Naar verluidt zal de Duitser ongeveer zes weken moeten herstellen, voordat hij weer topfit is. De voorhoedespeler had de blessure opgelopen tijdens een oefenwedstrijd.

Gómez is erg verheugd dat hij de operatie goed is doorgekomen. "Ik ben erg blij dat de operatie goed is gegaan en dat de pijn verdwenen is. Ik zal nu een beetje geduld moeten hebben, maar daarna zal ik er alles aan doen om zo snel mogelijk klaar te zijn voor de selectie", aldus de 27-jarige international.

De dokter van de Beierse club Hans-Wilhelm Müller liet weten content te zijn met de uitkomst van de operatie. "Het ging extreem goed. Naar alle waarschijnlijkheid zal Mario de komende drie weken nog niet mee kunnen trainen. Daarna zal hij in staat zijn om een herstelprogramma af te werken", vertelde de arts opgelucht.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
Lazy Rang: Wereldkampioen| 08-08-2012 13:09 | Reageer

Nou nu hopen dat hij snel fit is. Bayern heeft hem toch wel hard nodig.Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!