| Vergeten? | Registreer

Boerrigter: 'Ik heb flink in de put gezeten'

18 augustus 2012 14:38 | Bron: Algemeen Dagblad
 

Derk Boerrigter wordt al een half jaar geplaagd door een zware rugblessure. Hierdoor kon hij zijn vliegende start in dienst van Ajax niet voortzetten. Zaterdag geeft de razendsnelle linksbuiten in het Algemeen Dagblad toe gevreesd te hebben dat er vroegtijdig een einde aan zijn actieve spelerscarrière zou komen.

"Die rug van mij gooit zoveel roet in het eten. Ik heb flink in de put gezeten, maar vooral door de aard van de blessure, want we wisten lange tijd niet wat de oorzaak was. In het begin was het eigenlijk een beetje gokken wat er gedaan werd. Werd er gezegd: het is misschien een ontsteking in je rug, of een spiertje", aldus Boerrigter.

"Ik heb er alles aan gedaan", zo vervolgt hij. "Bij specialisten geweest in Ede, Tilburg, Amsterdam, overal. Fysiotherapeuten die me recht getikt hebben. Ik heb zooltjes laten maken. Acupunctuur gedaan. Ik ben zelfs in een ander bed gaan liggen. Niets werkte. En elke keer als ik weer begon, dan ging het eerst een week goed maar kreeg ik daarna een terugslag."

"Dat heb ik vier, vijf keer gehad in een half jaar. Ik heb röntgenfoto's en mri-scans laten maken, maar daar was niets op te zien. Hooguit wat vocht. De gedachte dat ik nooit meer zou kunnen voetballen heeft wel eens door mijn hoofd gespookt. Je voelt zoveel onmacht", besluit Boerrigter.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
bennyboys Rang: Wereldkampioen| 18-08-2012 16:41 | Reageer

Kijk maar uit dan dat je weer niet te vroeg begint na die blessure anders ben je veel verder van huis en Ajax ook.Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!