| Vergeten? | Registreer

Koeman vindt dat zijn ploeg een punt heeft gewonnen

18 augustus 2012 23:33 | Bron: Eredivisie Live
 

Feyenoord hield zaterdagavond in haar eigen Kuip één punt over aan de confrontatie met sc Heerenveen (1-1). Een overtreding in het strafschopgebied van debutant Joris Mathijsen leverde de gasten een penalty op en de routinier kreeg een rode kaart voorgehouden. Filip Djuricic maakte geen fout en bracht sc Heerenveen op voorsprong. Vijf minuten later maakte Ruben Schaken gelijk, wat resulteerde in een puntendeling.

"Als je achter komt en nog met tien man te staan, dan mag je blij zijn dat je een punt haalt", reageerde Koeman na afloop. "Je weet dat we altijd wel dreiging hebben en we namen alle risico's van dien, maar je moet ook het geluk hebben dat zij ongelooflijk staan te verdedigen."

"En Schaken doet het heel erg goed. Hij houdt de rust en het overzicht voor de goal", vervolgt Koeman. "Dan valt de 1-1 en daar houd je in principe geen rekening meer mee, als je achter komt en met een man minder speelt. Af en toe begrijp je het voetbal ook niet."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
bennyboys Rang: Wereldkampioen| 19-08-2012 9:25 | Reageer

Daarom is het voetbal ook zo'n mooie sport.Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!