| Vergeten? | Registreer

Mertens: 'Ik heb op het veld geantwoord'

19 augustus 2012 10:20 | Bron: NuSport
 

Vorige week werd Dries Mertens in de eerste competitiewedstrijd van het seizoen tot zijn grote teleurstelling gewisseld door trainer Dick Advocaat. De PSV-oefenmeester was niet tevreden met de inbreng van de Belgische aanvaller. Zaterdagavond tegen Roda JC was Mertens veel nadrukkelijker en gevaarlijker op het veld aanwezig.

"Je kan alleen antwoorden op het veld en dat heb ik gedaan", aldus Mertens. "De trainer heeft niets veranderd, we kregen als groep het vertrouwen om die slechte wedstrijd van vorige week recht te zetten op het veld. Daar ben ik blij mee."

Mertens ging nog even in op zijn wisselbeurt van afgelopen week. "Hij vroeg of ik nog boos was, ik antwoordde dat ik ontgoocheld was. De trainer zei toen: dat is goed, dat moet juist. We hebben het een beetje lachend uitgesproken."

"Ik moet de keuzes van de trainer accepteren. Daar kan je soms ontevreden over zijn en dat was ik. Ik denk dat ik een goede manier heb gevonden om daarmee om te gaan en dat is antwoorden op het veld. Nu gaan we verder, ik hoop dat zoiets niet te vaak gebeurd", besluit Mertens.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
Ajax_Purmerend | 19-08-2012 13:36 | Reageer

Dit was de kampioenswedstrijd!Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!