| Vergeten? | Registreer

De Boer begint met Moisander en laat Janssen gaan

24 augustus 2012 13:48 | Bron: Voetbal International
 

Theo Janssen maakt dan toch de overstap naar Vitesse. Nu Ajax met Niklas Moisander en Christian Poulsen een pak aan ervaring heeft binnengehaald is de weg vrij voor een transfer van de middenvelder richting zijn geliefde Arnhem.

Janssen was vrijdagochtend al niet meer aanwezig op de training en zal volgens Frank de Boer binnen enkele uren een contract bij Vitesse tekenen. Daardoor keert Janssen vier jaar na zijn vertrek terug in het Geldredome.

Op de persconferentie die Frank de Boer gaf in de aanloop naar de thuiswedstrijd tegen NAC Breda liet hij weten dat Moisander gelijk in de basis zal beginnen, wat ten koste zal gaan van Ricardo van Rhijn. Gregory van der Wiel krijgt vooralsnog de voorkeur op de rechtsbackpositie.

Voor de donderdag pas definitief aangetrokken Poulsen komt de ontmoeting met de Bredanaars nog te vroeg, hij zal op de tribune plaatsnemen. De Boer maakte verder bekend dat Toby Alderweireld de nieuwe reserve aanvoerder is, nu Janssen en Vurnon Anita niet meer tot de spelersgroep behoren.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!