| Vergeten? | Registreer

Kwakman: 'Als ik supporter was zou ik ook fluiten'

24 augustus 2012 15:13 | Bron: Voetbal International
 

De ambities van FC Groningen zijn torenhoog, maar de Noordelingen hebben het al een tijd moeilijk om in het linkerrijtje te komen. Vorig seizoen verliep dramatisch en ook deze voetbaljaargang is niet al te best begonnen.

"Er zijn hoge verwachtingen, die spreken we zelf ook uit", vertelt middenvelder Kees Kwakman. "Iedereen wil een frisse start maken. Ik hoop niet dat de jongens bang zijn om te voetballen of van slag raken bij een tegengoal. Dat gaat namelijk nog wel vaker gebeuren dit seizoen. Laten we het vooralsnog een valse start noemen."

De aanvoerder heeft begrip voor de nu al morrende supporters van Groningen. "Je proeft de onvrede in het stadion. In de tweede helft tegen Willem II (1-1, red.) begon het publiek zelfs voorzichtig te fluiten. Dat is logisch. Als ik supporter was zou ik ook fluiten."

Kwakman is van mening dat er binnen de selectie nog wel wat mag gebeuren. " We hebben een prima selectie, maar iedereen juicht versterkingen toe. De clubleiding is niet gek. Er komen echt nog wel jongens bij. Laten we hopen dat ze er direct staan."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!