| Vergeten? | Registreer

Gretige Poulsen laat al direct van zich horen

24 augustus 2012 15:41 | Bron: Ajax
 

Met het aantrekken van de 32-jarige verdedigende middenvelder Christian Poulsen heeft Ajax zich in één klap weten te verzekeren van een brok ervaring. Op zijn wekelijkse persconferentie laat Ajax-trainer Frank de Boer weten dat de Deen zich direct positief liet gelden bij de eerste training.

"Poulsen zat even zonder club, maar heeft de afgelopen tijd veel in zichzelf geïnvesteerd. Hij heeft veel voor zichzelf gelopen en met een eigen fysio gewerkt. Dat geeft aan hoe hij met zijn sport bezig is. De doelstelling is dat hij half september rond de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk beschikbaar is", reageert De Boer op zijn laatste aanwinst.

"Hij heeft de ervaring die deze jonge groep ontbeert", vervolgt de Amsterdamse oefenmeester. "Daarnaast was hij transfervrij. Wat dat betreft is het dus twee vliegen in een klap. Het was voor ons belangrijk dat we er na het vertrek van Vurnon Anita een verdedigende middenvelder bij zouden krijgen. In de persoon van Christian Poulsen hebben we daar de juiste man voor gevonden."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!