| Vergeten? | Registreer

Maaskant heeft vertrouwen in stunt tegen PSV

24 augustus 2012 16:08 | Bron: FC Groningen
 

PSV zal het zondagmiddag in de Euroborg op gaan nemen tegen FC Groningen. Trainer Robert Maaskant laat op de website van de Trots van het Noorden weten er vertrouwen in te hebben dat zijn ploeg kan stunten tegen de titelfavoriet uit Eindhoven.

"Ik denk dat zij de beste ploeg van de Eredivisie hebben, bovendien het best uitgebalanceerd. Zij hebben hun waarschuwing echter al gehad, bij RKC (3-2 verlies, red.). Daarna hebben ze geantwoord met tweemaal een 5-0 overwinning", begint Maaskant.

FC Groningen is zeker niet kansloos, zo laat hij aantekenen. "We zijn dan niet de beste, maar zullen de slimste, fitste en meest uitgekiende moeten zijn ten opzichte van PSV. Zij hebben een zware reis achter de rug. Dat zou ook nog kunnen meespelen. Ik stap zondag in ieder geval op mijn fiets naar Euroborg met het idee dat we gaan winnen van ze!"

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (1)

Reacties
bennyboys Rang: Wereldkampioen| 24-08-2012 20:14 | Reageer

Prins Maaskantje, hoeveel weken zit je nog bij FC Groningen?????Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!