| Vergeten? | Registreer

Transfer Theo Janssen nog niet in kannen en kruiken

27 augustus 2012 7:24 | Bron: Voetbal International | Auteur: Stephen van Vlokhoven
 

Dat Theo Janssen terug zal gaan naar Vitesse is plotseling niet meer zo zeker als het leek. Vrijdag was Frank de Boer, trainer van Ajax, nog overtuigd dat de transfer rond was. Er is nu echter een verschil van mening ontstaan over de afkoopsom voor Janssen tussen Vitesse en Ajax.

Eigenaar van Vitesse, Merab Jordania, is niet bereid de afkoopsom te betalen die vrijdag nog geen probleem was. Er was een afkoopsom besproken van 600.000 euro, die Vitesse zou betalen aan Ajax voor de middenvelder. De Arnhemse club wil nu opeens 100.000 minder betalen en met een half miljoen de transfer kortsluiten.

In Studio Voetbal gaf zaakwaarnemer Rob Jansen een reactie op de huidige situatie: "Ik kan alleen maar hopen dat Vitesse het bedrag alsnog wil betalen. Ajax heeft vorig jaar zo'n drie miljoen euro voor Janssen betaald. Zij vragen in onze ogen een reƫle afkoopsom. Theo zelf is bereid om bijna de helft van zijn salaris in te leveren."

31 augustus is de transferperiode afgelopen en is de kans op een transfer verkeken. Ajax en Vitesse hebben dus nog een kleine week om tot een akkoord te komen. Zo niet, dan speelt Janssen hoogstwaarschijnlijk ook dit seizoen voor Ajax. "Hij is een prof. Hij zal bij Ajax zijn best doen als de transfer niet doorgaat", aldus zaakwaarnemer Jansen.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!