| Vergeten? | Registreer

Clubs akkoord, Janssen maakt overstap naar Vitesse

27 augustus 2012 15:46 | Bron: Sport Promotion
 

Maandagmiddag hebben Ajax en Vitesse eindelijk een overeenstemming bereikt over de transfersom van Theo Janssen. Hierdoor kan de 31-jarige middenvelder zich opmaken voor een terugkeer naar zijn jeugdliefde Vitesse. Tegenover zijn sportmanagementbureau Sport Promotion laat Janssen weten dat er een last van zijn schouders is gevallen.

"Ik voel me opgelucht, zo kun je het wel stellen ja. Dit heeft echt allemaal veel te lang geduurd. Dat lag niet aan mij of aan onze eisen", reageert Janssen. "Van mijn kant is er alleen maar duidelijkheid geweest: ik wilde graag naar Vitesse en heb van begin af aan gezegd dat ik daar ook zelf in wilde investeren."

"Gevoel is voor mij belangrijker dan euro's", vervolgt hij. "Dus heb ik meteen laten weten dat ik me zonder probleem zou aanpassen aan de salarisstructuur bij Vitesse. Nee, het probleem lag in dit geval echt tussen de clubs."

Vitesse maakt een bedrag van 600.000 euro over naar Ajax. Vijfvoudig international Janssen zet op zijn beurt een handtekening onder een driejarig contract in Arnhem. "De cirkel is rond. Ik kom thuis", lacht Janssen.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (2)

Reacties
janplan Rang: Super talent| 27-08-2012 16:24 | Reageer

Eindelijk is het rond en zijn zowel AJAX als Theo van een last verlost. Theo is en blijft natuurlijk een erg goede voetballer, maar op een incidentele wedstrijd na is het er bij AJAX niet uitgekomen. Ook niet toen Theo meerdere wedstrijden op zijn favoriete positie mocht spelen. Theo kan zeer goed spelen als anderen het vuile- en loopwerk opknappen zoals bij Twente jongens als Braamhaar deed. Dat soort spelers lopen er bij AJAX niet en was de komst van Theo ook gedoemd te mislukken. Goed dat beiden snel tot inkeer zijn gekomen en hopelijk kan Theo nog een paar leuke jaren in Arnhem beleven.

TrotsVanZuid Rang: Ballenjongen| 27-08-2012 16:32 | Reageer

Onverstandige aankoop van Vitesse. Janssen lijkt mij een type speler die snel 'oud' wordt, dus ik denk dat hij al aardig op z'n retour is.Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!