| Vergeten? | Registreer

Dembele volgt Modric op bij Spurs

29 augustus 2012 18:30 | Bron: Diverse media | Auteur: Benjamin Hagen
 

Het heeft niet lang geduurd tot Tottenham Hotspur een opvolger van Luka Modric heeft gevonden. Enkele dagen nadat de Kroaat naar Real Madrid is vertrokken, komt Moussa Dembélé namelijk over naar White Hart Lane. De Belg kost The Spurs liefst negentien miljoen euro.

Fulham en Tottenham bereikten dinsdag al een akkoord over Dembélé, laatstgenoemde zelf bereikte één dag later een deal met de club van onder meer voormalig Eredivisie-spelers Gomes, Jan Vertonghen en Rafael van der Vaart. Dembélé zelf kwam eerder uit voor Willem II en AZ Alkmaar.

Laatstgenoemde verliet hij in 2010 tegen een transfersom van zes miljoen. Hetgeen betekent een ruime winst voor Fulham, dat hem ondanks een nog slechts één jaar doorlopend contract voor liefst negentien miljoen euro weet te slijten aan Tottenham. Met zijn verrichtingen bij The Cottagers wekte hij de interesse van verschillende Europese topclubs, zoals Manchester United en Real Madrid. Toen laatstgenoemde club eerder deze week Luka Modric overnam van de ploeg van André Villas-Boas, kwam de transfer van Dembélé naar de Londense club in een stroomversnelling.

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!