| Vergeten? | Registreer

Rutten: 'Heb mijn nek voor Janssen uitgestoken'

29 augustus 2012 22:08 | Bron: Vitesse
 

Fred Rutten stak zijn bewondering voor Theo Janssen de afgelopen weken niet onder stoelen of banken. De trainer van Vitesse liet geen moment onbenut om zijn wens uit te spreken dat hij de ervaren middenvelder graag in zijn selectie zou verwelkomen. Op de website van Vitesse reageert Rutten een dag na de presentatie van Janssen op diens komst.

"Theo kan zijn jarenlange in de Eredivisie opgebouwde ervaring overbrengen op met name de jongere spelers", zo begint Janssen. "Hij kan dit elftal helpen en naar een hoger niveau tillen. Theo kan dat echter niet alleen en zo moet er ook niet naar hem worden gekeken. Hij is één van de spelers die van meerwaarde is. Wij doen het met z'n allen. En met wij bedoel ik de staf en de spelersgroep. Maar dat hij een belangrijke schakel kan worden, dat is duidelijk."

"Ik heb mijn nek er wel voor uitgestoken", vervolgt Rutten. "Natuurlijk, het heeft lang geduurd, maar ik wist al die tijd dat het uiteindelijk goed zou komen. Het contact in de afgelopen periode met Merab Jordania is meer dan regelmatig geweest en wij waren allebei positief over zijn komst. Uit die gesprekken haalde ik mijn vertrouwen. Iedereen, de club en de supporters, is er hartstikke blij mee."

Voorspel nu voetbaluitslagen! Aanmelden bij de redactie

Reacties (0)

Reacties
Er zijn nog geen reacties


Volg Voetbalinfo nu ook op Twitter. Het nieuws, de artikelen en interviews zijn altijd direct te volgen via Twitter!